Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Áldott, Békés Karácsonyt minden kedves Olvasónak!

Lassan-lassan elérkezik az év legjobban várt ünnepe, a Karácsony.

Kívánom, hogy legalább az elkövetkezendő három nap ne a rohanásról, hanem az egymásra való odafigyelésről, törődésről, szeretetről szóljon!

Az alábbi videóklip-ekkel kívánok Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket minden kedves Olvasónak!

0 Tovább

Egy kislány, akit nem lehet nem szeretni: Czuczor-Gidai Zsófi a Hungary's Got Talent-ben

Akik figyelemmel kísérik az RTL Klub legújabb tehetségkutatóját, a Hungary's Got Talent-et, már az előválogatáson felfigyelhettek egy hatéves, tüneményes versmondó kislányra, Czuczor-Gidai Zsófira, aki Varró Dániel versével jutott tovább az élő show-ra.

Zsófi tehetségével, őszinte - gyermeki - mosolyával elvarázsolta a zsűrit és a közönséget egyaránt. Természetesen rám, az átlagnézőre is nagy hatást gyakorolt ez a kicsi lány.

Mindemellett az is megfordult a fejemben, hogy egy ilyen fiatal gyermek vajon elég érett-e a showbusiness ragyogónak látszó, ám buktatókkal teli világához?

Én a magam részéről féltem Zsófit, mert a hirtelen jött sikert legalább olyan nehéz kezelni, benne élni, mint a kudarcokat.

Azt se felejtsük el, hogy a média olykor az egekig emel egy-egy sztárt, majd hirtelen elfelejti és a mélybe taszítja az illetőt. Nem szeretném, hogy egyszer Zsófi is erre a sorsra jusson, nagyon nem!

0 Tovább

W.A.M. blogja

blogavatar

Wébel Anett Marietta vagyok, 30 éves. Nagy álmom vált valóra azzal, amikor sikeresen elvégeztem egy budapesti főiskola Kommunikáció és Médiatudomány szakát. Szeretek ugyanis írni, véleményt alkotni a világról: Emberekről, kultúráról, zenéről, egyszóval arról, ami közérdeklődésre tarthat számot. Célom, hogy ezzel a bloggal minél több embert ültessek a monitorok elé. A három alap pillér, melyre építem a blogomat: Adni, elgondolkodtatni vagy éppen meghatni Benneteket - az Olvasókat.-

Követők

W.A.M.

Facebook